WORKSHOP I ATT BEMÖTA ANTISEMITISM, ANTISIONISM OCH ANTIISRAELISM BÅDE ON- OCH OFFLINE

Välkomna att delta i en workshop för ungdomar i hur man kan bemöta och motverka antisemitism och antisionism, både IRL och online. Workshopen hålls i av organisationen ADL - words to action (Anti Defamation League, en stor amerikansk organisation), och riktar sig till dig som är mellan 14 och 18 år. Det är en två timmars utbildning i att möta och motarbeta antisemitism, och att stärka dig som är en ung jude och blir eller är rädd för att bli utsatt för antisemitism i olika former. Du kommer från workshopen med nya verktyg och metoder för att kämpa mot antisemitiska, antisionistiska eller antiisraeliska attacker. 

 

"ADL’s Words to Action: Empowering Jewish Students to Address Antisemitism is an interactive education program for Jewish youth and young adults designed to empower and equip the Jewish community with constructive and effective responses to combat antisemitism, anti-Zionism and anti-Israel bias."

 

För att kursen ska bli av behöver vi minst 12 deltagare, och max antal deltagare är 25 stycken, så anmäl dig snabbt innan det blir fullt. Workshopen hålls på engelska. 

När? 27e maj klockan 17-19

Var? Centrala Stockholm 

Vem? För dig som är judisk ungdom mellan 14-18 år.

Vid frågor osv kontakta mirjam.frydman@jfst.se

27 maj
17:00 - 19:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 24 maj 2024.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 24 maj 2024, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Vi samlar in ditt namn, adress och telefonnummer för att kunna kommunicera med dig kring evenemanget, och för att kunna kontrollera att det är de anmälda personerna som kommer.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.

Stay on this page until you receive confirmation that the notification has been submitted, otherwise the notification will be cancelled.